INTRO

All-inclusive pakketten bij Adadie's Administratieve diensten. Helder en onderzichtelijk.

  3 van 4

ONZE DIENSTEN

nieuwsbericht 3 | 01-04-2016

Omdat u als  ondernemergraag vooraf wil weten waar u aan toe bent hebben wij van Adadie’s Administratieve diensten een aantal all-inclusive pakketten ontwikkeld voor de (kleine) zelfstandige. Helder en overzichtelijk, voor een vast bedrag per jaar.

Opstartpakket:  Het opstarten van een onderneming is een grote uitdaging waar veel bij komt kijken. Om u te ondersteunen in de opstart van uw onderneming hebben wij voor u een dit pakket ontwikkeld.


 
Pakket 1:  Als zelfstandige zult u een boekhouding moeten bijhouden en aangiftes moeten doen van belastingen. Als u zelf alleen zorg wil dragen voor de facturatie, maar wel altijd inzicht wilt hebben in u administratie hebben wij een totaalpakket voor de eerste twee jaar van uw onderneming.


 
Pakket 2:  Als zelfstandige zult u een boekhouding moeten bijhouden en aangiftes moeten doen van belastingen. U wilt zelf de boekhouding invoeren en bijhouden, maar hebt een professional nodig voor uw aangiftes. Wij werken samen in hetzelfde boekhoudpakket wat tijd en geld kan besparen en dat in een eenvoudig totaalpakket.


 
Nieuwsgierig naar de prijs en de duidelijke inhoud van deze pakketten?


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op,  onder het genot van een kopje koffie leggen wij u graag alles uit.

Elke donderdag in april, vanaf 15.00uur, binnen lopen zonder afspraak!


Wij zijn gevestigd in Business Centrum Gemert
Scheiweg 26 te Gemert
tel. 0493-599131

 

 

.

ADADIE'S Administratieve Diensten|  e-Mail: info@adadie.nl - Telefoon: +31 6 40636909 - Kamer van koophandel: 17275648 - BTW nummer: NL001764626B55 - Disclaimer  - Algemene Voorwaarden